Over lume design

Lume Design is specialist op het gebied van unieke maatwerk lampen die aansluiten bij vele interieurstijlen. De natuurlijke elementen geven de lampen een geheel eigen karakter.

Bij Lume Design maken en ontwerpen we ook lampen in opdracht. Dit doen we voor zowel particuliere als voor zakelijke klanten. Het maken van maatwerk lampen en het gebruik van natuurlijke materialen is onze specialiteit.

In onze showroom hebben we een breed assortiment lampen. Op afspraak ben u van harte welkom.

Sfeer door natuurlijke elementen

De lampen worden door natuurlijke vormen en elementen beïnvloed. Verschillende materialen zoals, staal, schors en diverse houtsoorten ziet u terug in de verwerking van de lampen. In alle ontwerpen wordt er gezocht naar evenwicht.

Alle Lume Design lampen worden vervaardigd in mijn eigen atelier. Harmonie, authenticiteit en duurzaamheid zijn hierin belangrijke aspecten. Het is ook mogelijk om uw lamp door Lume Design te laten ontwerpen op basis van uw eigen wensen.

Contact

Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact op en bel 06 25005464 of via het contactformulier. Langskomen mag natuurlijk ook. Op afspraak bent u van harte welkom in de showroom. Wij zetten de koffie voor u klaar.